wextverk- inspiration, trädgårdsliv och annat kul!

Jag som skriver heter Solveig Åkerhielm och är utbildad landskapsingenjör. Jag och min familj bor i Dalarna och odlar i zon 4. Vi bor i ett hus på landet med en tomt som är 4700 kvm med både trädgård och en liten skogsdel. När vi köpte vårt hus, som vi kallar Villa Annorlunda, så fanns det i princip ingenting på tomten. De gamla äppelträden var borttagna och rabatterna ersatta av gräs. Enormt mycket gräs. Både jag och min man tycker om att vara i trädgården och man kan inte ha för många rabatter. Jag gillar perenner, gärna stora och tåliga och jag tycker det är kul att sticklingsföröka både perenner och lignoser. Förutom själva odlandet så är fotografering ett stort intresse. Alltså blir det mycket bilder.

wextverk- inspiration, trädgårdsliv och annat kul!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 3,21 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.