tradgardcasapiedra.blogg.se

En nyuppstartad blogg som handlar om trädgårdsdesign, trädgården genom de olika årstiderna och om de små vardagliga speciella ögonblicken som gör trädgårdslivet så vibrerande och tillfredsställande för själen. Jag använder alltid egna foton.

Casa Piedra är namnet på mitt hus och en läcker visuell kontrast mot trädgården som jag anlägger runtom. Jag arbetar med stora projekt och har även kurser i trädgårdsdesign som jag håller genom Studieförbundet Vuxenskolan här i Sundsvall. I kursen ingår även studiebesök här hemma och jag använder också många av mina projekt som fallstudier i kurserna. Jag har även en grupp på facebook som heter trädgård att längta till, och den har fungerat lite som en blogg hittills för mig.

tradgardcasapiedra.blogg.se
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.