Pleasant decay trädgårdsblogg

Pleasant decay översätter jag till” charmfullt förfall” och det är ett gammalt engelskt trädgårdsideal. Jag har en bildrik blogg i vilken jag skriver om sinnliga upplevelser kopplade till trädgård, det hårda arbetet, njutningen, planering och förverkliganden, blommor och bär, idyllsituationer, skapandet av en oas i tillvaron. Jag skriver också en del om mindfulness och den ” attityd” eller strävan efter att leva efter medveten närvaro i nuet, i vardagen. Om mina djur skriver jag också en del, vår gårdshund, en Jack Russel terrier och våra fina kattflickor och deras ungar. Trädgård är ett ständigt lärande, man blir aldrig klar egentligen, följ gärna med mig på resan, för det är , som Karin Boje skrev, inte målet riktigt, utan : ” resan, som är mödan värd”. Välkommen!

Pleasant decay

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.