Dreams and Weeds

Min blogg har stort focus på bilder, men jag skriver också litegrann. Den handlar om mitt trädgårdsprojekt, där jag skapat en trädgård från grunden, utan en massa maskiner. Jag har designat och anlagt den, odlat över 60 sorters växter, däribland grönsaker, blommor och örter. Genom bloggen får man följa mitt arbete från början i Februari fram till idag, och resten av året. Fotografierna visar hut trädgården utvecklats och vuxit under sommaren. Den är mest tänkt som en inspiration till andra som vill odla i Sverige, även om man inte har så mycket erfarenhet. Själv är jag inte utbildad trädgårdsmästare, men vill man så kan man ändå skapa en vacker och produktiv trädgård. Jag hoppas kunna få en hel del råd av bloggläsare, och jag hoppas kunna väcka ett intresse för ekologisk odling i den lilla trädgården.

Dreams and Weeds

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 2,63 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.