Den hemmelige Hagen til Ingrid Andrea

Bloggen er opprettet vinteren 2010, og heter Den Hemmelige Hagen. Tittelen er inspirert av historien og boken til Francess Burnett ved samme tittel.

Den Hemmelige Hagen er en hageblogg, med fokus på det som skjer i hagen min og naturen ellers som jeg ferdes i de ulike årstider. Følgelig mest fra vår, sommer og høst. Jeg tenker at vinter nok er lavsesong for en hageblogg, og at jeg da blogger mer om natur og friluftsliv, samt noe innslag av hobby som interiør og håndarbeid.

Bloggen min er ingen informasjons-eller vitenskapsblogg. Den hemmelige Hagen er en blogg hvor jeg deler mine erfaringer som amatør og hobbygartner. Og ikke minst, vise den store fornøyelse det er med en hage, og hva naturen ellers gir oss mennesker.

Jeg har drivhus hvor det vokser druer, og hvor jeg eksperimenterer litt med frø og stiklinger. I hagen vokser løkblomster, stauder, roser, frukt og bær, samt vintergrønne løv- og bartrær, noe som gjenspeiler seg i bloggen min.

Det er egen side i bloggen som næremere beskriver hagen min, og det som vokse der. Fotografering er også min hobby. Om ikke annet nevnt, er alle bilder i bloggen tatt av meg. Jeg forsøker å gi mine lesere en positiv stemningsfull opplevelse av hageliv ved å legge vekt på gode motiv, at bildene er av god kvalitet, og at tekst og musikk passer til. Skriver jeg om fakta henviser jeg til kilder, jeg ønsker at bloggen min skal fremstå som seriøs.

Jeg er allerede medlem av Norske Hageblogger, et flott nettforum. Jeg håper også kunne bli medlem i Bloggar om tradgård, slik at jeg får mulighet til å utvide mitt nettverk med andre utenfor de norske landegrenser, som har samme hageinteresse. Jeg ønsker å få, og forhåpnetligvis også gi, inspirasjon, utveklse nytt og nyttig om hagestell og planter.

Den hemmelige Hagen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 2,43 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.